im not sure if this is the right forum but....

View previous topic View next topic Go down

Solved im not sure if this is the right forum but....

Post by megatails5 on 27th May 2009, 8:27 am

every single time i turn my bloody laptop on i get these 2 stupid error messages appear. 1 after the other and it doesn't even affect the use of my pc.
So what the hell are these, more importantly, can someone help me stop their appearance???
i'll give a picture:

Sorry about the size, but i'm not that tech smart when it comes to images......



megatails5
Senior
Senior

Posts Posts : 228
Joined Joined : 2009-03-16
Gender Gender : Male
OS OS : Windows Vista 64bit
Protection Protection : Malwarebytes, Windows Security Essentials
Points Points : 28910
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

Solved Re: im not sure if this is the right forum but....

Post by Safan on 27th May 2009, 9:53 am

I'm not sure why it says that but I think you can stop it popping up if you go to Internet Explorer -> Internet Options -> Security -> Custom Level...

You can reset the settings or scroll down and enable ActiveX and JavaScript in the options (I recommend to reset if you haven't messed with this before)

Safan
Master
Master

Posts Posts : 3290
Joined Joined : 2008-03-03
Gender Gender : Male
OS OS : Windows 7 x64
Protection Protection : McAfee Security Center
Points Points : 40913
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

Solved Re: im not sure if this is the right forum but....

Post by megatails5 on 27th May 2009, 10:46 am

also, i never, i mean NEVER use IE.
So wtf is this going on about, a month ago it didn't come up with it, and i havnt used IE at all since then



megatails5
Senior
Senior

Posts Posts : 228
Joined Joined : 2009-03-16
Gender Gender : Male
OS OS : Windows Vista 64bit
Protection Protection : Malwarebytes, Windows Security Essentials
Points Points : 28910
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

Solved Re: im not sure if this is the right forum but....

Post by Doctor Inferno on 27th May 2009, 12:00 pm

Have you tried what Safan asked you to do?

Do you have EA manger running?

Also, please you post a HijackThis log here. I need to take a look at the startup items.


Please be a GeekPolice fan on Facebook!



Have we helped you? Help us! | Doctor by day, ninja by night.

Doctor Inferno
Administrator
Administrator

Posts Posts : 11976
Joined Joined : 2007-12-26
Gender Gender : Male
OS OS : Windows 7 Home Premium and Ultimate X64
Protection Protection : Kaspersky PURE and Malwarebytes' Anti-Malware
Points Points : 104650
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

Solved Re: im not sure if this is the right forum but....

Post by megatails5 on 27th May 2009, 2:17 pm

hey, i just started up my laptop and it didnt come up.
Thanks Stafan.
Do you still need my startup programs, and yes i do use EA download manager



megatails5
Senior
Senior

Posts Posts : 228
Joined Joined : 2009-03-16
Gender Gender : Male
OS OS : Windows Vista 64bit
Protection Protection : Malwarebytes, Windows Security Essentials
Points Points : 28910
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

Solved Re: im not sure if this is the right forum but....

Post by Doctor Inferno on 28th May 2009, 7:00 am

If what Safan has suggested solved the problem, I don't need it anymore. EA manager has been known to caused this problem.


Please be a GeekPolice fan on Facebook!



Have we helped you? Help us! | Doctor by day, ninja by night.

Doctor Inferno
Administrator
Administrator

Posts Posts : 11976
Joined Joined : 2007-12-26
Gender Gender : Male
OS OS : Windows 7 Home Premium and Ultimate X64
Protection Protection : Kaspersky PURE and Malwarebytes' Anti-Malware
Points Points : 104650
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum