Installation Problem

View previous topic View next topic Go down

Solved Installation Problem

Post by judegwapo16 on Fri Apr 17, 2009 2:33 am

I Have a Problem.I Can't Install Company Of Heroes.Theres An Error Reading"Error 1305.Error reading from file E:\program files\THQ\Company of Heroes\WW2\Movies\SR_06-01.lua. Verify that the file exists and that you can access it." I'm Using XP By The Way

judegwapo16
Novice
Novice

Posts Posts : 6
Joined Joined : 2009-04-17
Gender Gender : Male
OS OS : XP
Points Points : 27958
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

Solved Re: Installation Problem

Post by mariealabama on Fri May 01, 2009 1:06 am

Can you be more specific? I mean down to the simplest things of " I put the CD in my CD drive, it was not scratched. I started to install it and everything worked fine, but it wont open"

mariealabama
Intermediate
Intermediate

Posts Posts : 107
Joined Joined : 2009-04-09
Gender Gender : Female
OS OS : dual boot Win XP SP2 and Win 7 32 bit
Points Points : 28345
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

Solved Re: Installation Problem

Post by judegwapo16 on Fri May 01, 2009 7:04 pm

Yes I Inserted The Cd In The Cd Drive but It was not scratched.But It Will Say In One Point In The Installation."Error 1305.Error reading from file E:\program files\THQ\Company of Heroes\WW2\Movies\SR_06-01.lua. Verify that the file exists and that you can access it."Sorry For The Late Reply

judegwapo16
Novice
Novice

Posts Posts : 6
Joined Joined : 2009-04-17
Gender Gender : Male
OS OS : XP
Points Points : 27958
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

Solved Re: Installation Problem

Post by Doctor Inferno on Fri May 01, 2009 10:45 pm

Hello,

Are you logged into an administrator account while installing?


Please be a GeekPolice fan on Facebook!



Have we helped you? Help us! | Doctor by day, ninja by night.

Doctor Inferno
Administrator
Administrator

Posts Posts : 11976
Joined Joined : 2007-12-26
Gender Gender : Male
OS OS : Windows 7 Home Premium and Ultimate X64
Protection Protection : Kaspersky PURE and Malwarebytes' Anti-Malware
Points Points : 104650
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

Solved Re: Installation Problem

Post by judegwapo16 on Sat May 02, 2009 4:57 am

Yes.I Was Logged On The Administrator Account During Installation.

judegwapo16
Novice
Novice

Posts Posts : 6
Joined Joined : 2009-04-17
Gender Gender : Male
OS OS : XP
Points Points : 27958
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

Solved Re: Installation Problem

Post by AuroraRange on Sat May 02, 2009 5:05 am

What media are you installing from?



AuroraRange
Leader
Leader

Posts Posts : 507
Joined Joined : 2008-08-22
OS OS : Xubuntu & Windows 7
Points Points : 30839
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

Solved Re: Installation Problem

Post by judegwapo16 on Sat May 02, 2009 5:08 am

I Don't Know.Sorry.

judegwapo16
Novice
Novice

Posts Posts : 6
Joined Joined : 2009-04-17
Gender Gender : Male
OS OS : XP
Points Points : 27958
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

Solved Re: Installation Problem

Post by AuroraRange on Sat May 02, 2009 5:33 am

@judegwapo16 wrote:I Don't Know.Sorry.
like dvd or installer?



AuroraRange
Leader
Leader

Posts Posts : 507
Joined Joined : 2008-08-22
OS OS : Xubuntu & Windows 7
Points Points : 30839
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

Solved Re: Installation Problem

Post by judegwapo16 on Sat May 02, 2009 5:35 am

AH .Ok.Installer

judegwapo16
Novice
Novice

Posts Posts : 6
Joined Joined : 2009-04-17
Gender Gender : Male
OS OS : XP
Points Points : 27958
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

Solved Re: Installation Problem

Post by AuroraRange on Sat May 02, 2009 5:41 am

@judegwapo16 wrote:AH .Ok.Installer
I think your installer got corrupted, tried getting a new copy?



AuroraRange
Leader
Leader

Posts Posts : 507
Joined Joined : 2008-08-22
OS OS : Xubuntu & Windows 7
Points Points : 30839
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

Solved Re: Installation Problem

Post by judegwapo16 on Sat May 02, 2009 5:41 am

OK.

judegwapo16
Novice
Novice

Posts Posts : 6
Joined Joined : 2009-04-17
Gender Gender : Male
OS OS : XP
Points Points : 27958
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum