strange error after installing mcafee total protection

View previous topic View next topic Go down

Solved strange error after installing mcafee total protection

Post by mike69 on 15th April 2009, 3:52 am

I installed mcafee total protection just now and uninstalled spyware doctor, but during the restart and logging back into windows xp, I got these message first
[img][/img]


then a few minutes later this came in.

[img][/img]

I don't understand how I'm getting crashes on the CLI. I don't know what that is or how that came about. Anyone know? Not sure if it's a sign of some spyware or infection of some sort from installing this prog.

mike69
Intermediate
Intermediate

Posts Posts : 85
Joined Joined : 2009-01-11
OS OS : Windows XP
Points Points : 28984
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

Solved Re: strange error after installing mcafee total protection

Post by mike69 on 15th April 2009, 5:31 am

Whoa, Mcafee just found this. I don't know why spyware doctor never did. I didn't even run this app in this new installed laptop after reformatting, but somehow, this was caught. This program is a program just to schedule automated downloads from sites like rapidshare, megaupload, and other sides,

Anything you think I should be worried about?

[img][/img]

mike69
Intermediate
Intermediate

Posts Posts : 85
Joined Joined : 2009-01-11
OS OS : Windows XP
Points Points : 28984
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

Solved Re: strange error after installing mcafee total protection

Post by Jerry Parnell on 15th April 2009, 7:15 am

Please go to the malware removal section to have yourself checked by our best malware techs.

To do so, click this: http://www.geekpolice.net/malware-removal-support-hijackthis-logs-f11/read-this-before-posting-t3821.htm


If there are no problems, please return to this thread where I will continue trouble shooting with you. Honored

Jerry Parnell
Leader
Leader

Posts Posts : 670
Joined Joined : 2008-08-04
Gender Gender : Male
OS OS : Windows Vista Home Basic
Points Points : 30764
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

Solved Re: strange error after installing mcafee total protection

Post by mike69 on 15th April 2009, 8:15 am

thanks

mike69
Intermediate
Intermediate

Posts Posts : 85
Joined Joined : 2009-01-11
OS OS : Windows XP
Points Points : 28984
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum