Weird wireless problem

View previous topic View next topic Go down

Solved Weird wireless problem

Post by Sportman1987 on Tue 07 Apr 2009, 10:03 pm

Out of nowhere, I can no longer connect to our wireless network.

My computer finds it, but will not connect.

As far as I know, no settings have been changed.

Now, this computer I'm on connects to it. But the wii & my personal computer won't.

We use trend micro & there have been updates, I'm not sure if that could have changed anything. The network is open to other computers. We use a password. Strangly, when we bring it up there are only 8 dot characters while the password itself is definitely 10 characters. I really don't know where to start because it just randomly stopped connecting the other day. I've tried to 'repair' the problem but my computer just cant connect to the network.

I know I haven't given much info, but any ideas what could have gone wrong?


Newbie Surfer
Newbie Surfer

Posts : 13
Joined : 2009-03-05
Operating System : Windows

View user profile

Back to top Go down

Solved Re: Weird wireless problem

Post by Doctor Inferno on Tue 07 Apr 2009, 11:33 pm

At the back of your router press the pin-hole reset button and try again. Remember to set the password back.

Please be a GeekPolice fan on Facebook!

Have we helped you? Help us! | Doctor by day, ninja by night.

Doctor Inferno
The GeekPolice

The GeekPolice

Posts : 12017
Joined : 2007-12-27
Operating System : Windows 7 Home Premium and Ultimate X64

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum