HELP ME PLEASE!

View previous topic View next topic Go down

Solved Re: HELP ME PLEASE!

Post by jimybob3 on Mon Jan 26, 2009 9:39 pm

by the way, thank you for solving the other problem.

jimybob3
Intermediate
Intermediate

Status :
Online
Offline

Posts : 54
Joined : 2009-01-03
OS : vista

View user profile

Back to top Go down

Solved Re: HELP ME PLEASE!

Post by Belahzur on Mon Jan 26, 2009 9:48 pm

Go to Start > Control Panel > Printer and Faxes.
Delete the default printer, if you have more than the default printer as a printer and it asks you if you would like to make another printer as the new default, say no.

Did you do the services.msc thing to stop the spool service?


@RealBelahzur - [Prework] - Please PM me if I fail to respond within 24hrs.


Belahzur
Administrator
Administrator

Status :
Online
Offline

Posts : 34916
Joined : 2008-08-03
Gender : Male
OS : XP SP3 Media Centre

View user profile

Back to top Go down

Solved Re: HELP ME PLEASE!

Post by jimybob3 on Mon Jan 26, 2009 9:54 pm

what i did: went back into the services.msc and went into print spooler properties, and pressed disable instead of just stop, no printers in the printer/faxes part.

Restarting computer now to test it.

jimybob3
Intermediate
Intermediate

Status :
Online
Offline

Posts : 54
Joined : 2009-01-03
OS : vista

View user profile

Back to top Go down

Solved Re: HELP ME PLEASE!

Post by jimybob3 on Mon Jan 26, 2009 10:02 pm

still did not fix it, what the hell.... spooler is disabled, there r no printers installed or hooked into the computer....could it be something with a printer somewhere on my network? i don't have access to any of them but idk could that be messin with it? i don't have any other ideas.

jimybob3
Intermediate
Intermediate

Status :
Online
Offline

Posts : 54
Joined : 2009-01-03
OS : vista

View user profile

Back to top Go down

Solved Re: HELP ME PLEASE!

Post by Belahzur on Mon Jan 26, 2009 10:05 pm

Me neither. Indifferent or Blank
We'll see if my colleagues have any ideas when he gets online.


@RealBelahzur - [Prework] - Please PM me if I fail to respond within 24hrs.


Belahzur
Administrator
Administrator

Status :
Online
Offline

Posts : 34916
Joined : 2008-08-03
Gender : Male
OS : XP SP3 Media Centre

View user profile

Back to top Go down

Solved Re: HELP ME PLEASE!

Post by jimybob3 on Mon Jan 26, 2009 10:10 pm

Ok well thank you very much for your help thus far, at least we got rid of 1 problem.


Last edited by jimybob3 on Mon Jan 26, 2009 10:12 pm; edited 1 time in total

jimybob3
Intermediate
Intermediate

Status :
Online
Offline

Posts : 54
Joined : 2009-01-03
OS : vista

View user profile

Back to top Go down

Solved Re: HELP ME PLEASE!

Post by jimybob3 on Mon Jan 26, 2009 10:11 pm

just 1 more question.... should there be 13 svchost.exe's running at once? taking up like 60% of my cpu

jimybob3
Intermediate
Intermediate

Status :
Online
Offline

Posts : 54
Joined : 2009-01-03
OS : vista

View user profile

Back to top Go down

Solved Re: HELP ME PLEASE!

Post by Doctor Inferno on Tue Jan 27, 2009 2:54 am

Hello.

Download this.

Paste it in C:\WINDOWS\system32\

I'm not sure about svchost, as it is said that it could be malware at times. See what Belahzur says.


Please be a GeekPolice fan on Facebook!



Have we helped you? Help us! | Doctor by day, ninja by night.

Doctor Inferno
Administrator
Administrator

Status :
Online
Offline

Posts : 12017
Joined : 2007-12-26
Gender : Male
OS : Windows 7 Home Premium and Ultimate X64

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum