Need help with removing a virus[Still Need Help][Nothing worked, at least I think]

View previous topic View next topic Go down

Re: Need help with removing a virus[Still Need Help][Nothing worked, at least I think]

Post by Belahzur on 29th December 2008, 6:34 pm

Press Start > Run
Type in:
%userprofile%
Press enter.

Are you able to do it that way.


[You must be registered and logged in to see this link.] - [You must be registered and logged in to see this link.] - Please PM me if I fail to respond within 24hrs.


Belahzur
Administrator
Administrator

Posts Posts : 34918
Joined Joined : 2008-08-03
Gender Gender : Male
OS OS : 7 Home Premium x64
Points Points : 245101
# Likes # Likes : 1

View user profile

Back to top Go down

Re: Need help with removing a virus[Still Need Help][Nothing worked, at least I think]

Post by Stephon on 29th December 2008, 6:37 pm

[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:Press Start > Run
Type in:
%userprofile%
Press enter.

Are you able to do it that way.

Yeah..

But.. It puts me into Austen.AUSTEN-LABTOP when there's another folder named Austen(witch I can't go inside of..).

Might be nothing but don't really know..

Stephon
Intermediate
Intermediate

Posts Posts : 93
Joined Joined : 2008-09-06
Gender Gender : Male
OS OS : Windows XP
Points Points : 30200
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

Re: Need help with removing a virus[Still Need Help][Nothing worked, at least I think]

Post by Belahzur on 29th December 2008, 6:41 pm

Ah, so there is more than one user profile.
You are on Austen.AUSTEN-LABTOP right now?

If so, and you don't use the Austen user profile, then do this and just leave it as it's not a threat nor in use.
Right click the normal Austen folder > Properties > Tick the "Hidden" attributes box.
You may get an alert box that asks how you want the hidden attribute to work.
Select it to that folder only (the first option I think)


[You must be registered and logged in to see this link.] - [You must be registered and logged in to see this link.] - Please PM me if I fail to respond within 24hrs.


Belahzur
Administrator
Administrator

Posts Posts : 34918
Joined Joined : 2008-08-03
Gender Gender : Male
OS OS : 7 Home Premium x64
Points Points : 245101
# Likes # Likes : 1

View user profile

Back to top Go down

Re: Need help with removing a virus[Still Need Help][Nothing worked, at least I think]

Post by Stephon on 29th December 2008, 6:43 pm

[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:Ah, so there is more than one user profile.
You are on Austen.AUSTEN-LABTOP right now?

If so, and you don't use the Austen user profile, then do this and just leave it as it's not a threat nor in use.
Right click the normal Austen folder > Properties > Tick the "Hidden" attributes box.
You may get an alert box that asks how you want the hidden attribute to work.
Select it to that folder only (the first option I think)

I just did that now and it said it had nothing in it. Could this be because I did a system restore?

Stephon
Intermediate
Intermediate

Posts Posts : 93
Joined Joined : 2008-09-06
Gender Gender : Male
OS OS : Windows XP
Points Points : 30200
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

Re: Need help with removing a virus[Still Need Help][Nothing worked, at least I think]

Post by Belahzur on 29th December 2008, 6:48 pm

No.
I didn't get the alert either when I made sure my instructions were right, but I did on my other machine.
Aside from the profile that is likely corrupt, but I'd rather not fix something that's not broken.

What other problems remain?


[You must be registered and logged in to see this link.] - [You must be registered and logged in to see this link.] - Please PM me if I fail to respond within 24hrs.


Belahzur
Administrator
Administrator

Posts Posts : 34918
Joined Joined : 2008-08-03
Gender Gender : Male
OS OS : 7 Home Premium x64
Points Points : 245101
# Likes # Likes : 1

View user profile

Back to top Go down

Re: Need help with removing a virus[Still Need Help][Nothing worked, at least I think]

Post by Stephon on 29th December 2008, 6:50 pm

[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:No.
I didn't get the alert either when I made sure my instructions were right, but I did on my other machine.
Aside from the profile that is likely corrupt, but I'd rather not fix something that's not broken.

What other problems remain?

So, should I delete it or just leave it be?

One more thing ;)

If ESET detects something messing with the svchost, what should I do?

Stephon
Intermediate
Intermediate

Posts Posts : 93
Joined Joined : 2008-09-06
Gender Gender : Male
OS OS : Windows XP
Points Points : 30200
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

Re: Need help with removing a virus[Still Need Help][Nothing worked, at least I think]

Post by Belahzur on 29th December 2008, 6:56 pm

I can see from the drivers list a legit driver is using svchost.exe to run it, so chances are if Nod32 warns you of it, allow it to.


[You must be registered and logged in to see this link.] - [You must be registered and logged in to see this link.] - Please PM me if I fail to respond within 24hrs.


Belahzur
Administrator
Administrator

Posts Posts : 34918
Joined Joined : 2008-08-03
Gender Gender : Male
OS OS : 7 Home Premium x64
Points Points : 245101
# Likes # Likes : 1

View user profile

Back to top Go down

Re: Need help with removing a virus[Still Need Help][Nothing worked, at least I think]

Post by Stephon on 29th December 2008, 6:59 pm

[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:I can see from the drivers list a legit driver is using svchost.exe to run it, so chances are if Nod32 warns you of it, allow it to.

Alright, thanks for all the help. Thank You! Bow or Thanks

Stephon
Intermediate
Intermediate

Posts Posts : 93
Joined Joined : 2008-09-06
Gender Gender : Male
OS OS : Windows XP
Points Points : 30200
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

Re: Need help with removing a virus[Still Need Help][Nothing worked, at least I think]

Post by Doctor Inferno on 14th February 2009, 4:04 am

Since this issue is resolved, this topic is closed.

If you need this topic reopened, please contact a staff member. This applies only to the original topic starter.

Everyone else, please open a new topic for your questions.


Please be a GeekPolice fan on [You must be registered and logged in to see this link.]



Have we helped you? [You must be registered and logged in to see this link.] | Doctor by day, ninja by night.

Doctor Inferno
Administrator
Administrator

Posts Posts : 11976
Joined Joined : 2007-12-26
Gender Gender : Male
OS OS : Windows 7 Home Premium and Ultimate X64
Protection Protection : Kaspersky PURE and Malwarebytes' Anti-Malware
Points Points : 104630
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum