Plug and Play no Longer Recognizes Camera

View previous topic View next topic Go down

Solved Plug and Play no Longer Recognizes Camera

Post by greenraisin on 17th December 2008, 9:17 pm

I have Windows XP and my Plug and Play doesn't recognize my camera when I plug it in. No beep or anything. I can access the camera through My Computer, but I would like to get my Scanner and Camera wizard back. You guys helped me get rid of some malware a couple of weeks ago and I don't know if that fix had any impact or not.

It used to beep and the scanner and camera wizard would launch.

Thanks

greenraisin
Novice
Novice

Posts Posts : 31
Joined Joined : 2008-12-03
OS OS : windows xp
Points Points : 29300
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

Solved Re: Plug and Play no Longer Recognizes Camera

Post by Belahzur on 17th December 2008, 10:48 pm

Hello.
We are aware, your topic has been moved into software rather than OS section, so please use that topic, link here:
http://www.geekpolice.net/software-f6/plug-and-play-no-longer-works-t5063.htm#27566

It maybe part of the infection, CF removed an autorun.inf file from your D drive, I'm thinking the malware also got onto your camera and replaced the autorun with one of it's own.


@RealBelahzur - [Prework] - Please PM me if I fail to respond within 24hrs.


Belahzur
Administrator
Administrator

Posts Posts : 34918
Joined Joined : 2008-08-03
Gender Gender : Male
OS OS : 7 Home Premium x64
Points Points : 245121
# Likes # Likes : 1

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum