no IP address but strong broadband signal

View previous topic View next topic Go down

no IP address but strong broadband signal

Post by sheshegabore on 30th June 2014, 7:55 am

I have a Virgin super hub. My dell is picking up the broadband name but in the address area it is saying none. What should I do?

sheshegabore
Novice
Novice

Posts Posts : 5
Joined Joined : 2013-09-21
Gender Gender : Female
OS OS : os snow lepard
Protection Protection : none
Points Points : 11752
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

Re: no IP address but strong broadband signal

Post by Superdave on 30th June 2014, 2:44 pm

If it's not yours why do you feel you need to do anything?

Superdave
Captain
Captain

Posts Posts : 4202
Joined Joined : 2010-02-01
Gender Gender : Male
OS OS : Windows 8.1 and a dual-boot with XP Home SP3
Protection Protection : MSE, Windows Defender, Windows firewall
Points Points : 83191
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

Re: no IP address but strong broadband signal

Post by sheshegabore on 30th June 2014, 4:34 pm

it is mine! thats the problem. Shows Virgin in the SSiD bit but in the bit which gives the IP address it says none

sheshegabore
Novice
Novice

Posts Posts : 5
Joined Joined : 2013-09-21
Gender Gender : Female
OS OS : os snow lepard
Protection Protection : none
Points Points : 11752
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum