programs cannot run without going to "not responding"

View previous topic View next topic Go down

programs cannot run without going to "not responding"

Post by ijustbluemyself on Wed Jan 30, 2013 5:55 am

Hi
My computer has been good until the other day. I'm in safemode with networking now and everything is fine, but I haven't been able to run a single program in my computer without it "not responding" if I try to do anything (ex: switching tabs in chrome, or even opening up another program). I tried to run an MBAM scan and it would stall even half way through, but it's working fine now. I thought it was a malware issue, but when I ran the OTL and adwcleaner.exe and the adwcleaner said everything was clean and I think the OTL just moved "desktop.ini" to the desktop with information about some NVIDIA driver. I can delete this and move to malware if need be. I just have no idea what's wrong, and no associated error has come up in the event viewer.

Three errors have been coming up kind of consistently:
DgiVecp service failed- The system cannot find the device specified.
atapi - The driver detected a controller error on \Device\Ide\IdePort1.
and then a bunch of "windows search" timeouts.

I can post more if needed. Still in safe mode with networking, as normal mode just stalls and stalls and stalls.

thanks
os

ijustbluemyself
Novice
Novice

Status :
Online
Offline

Posts : 26
Joined : 2008-11-29
OS : Windows 7 64bit

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum