Is it just me??

Post new topic   Reply to topic

View previous topic View next topic Go down

Is it just me??

Post by houndmom on 21st April 2011, 12:00 am

Is it just me or is Forumotion horribly slow tonight?
I go to other sites and they are coming in at regular speed. but GeekPolice loads while I look at another site in another tab. Suspect


If we have helped you, Please consider helping us,  make a donation.

Helping fight malware.

houndmom
Leader's Leader
Leader's Leader

Posts Posts : 1053
Joined Joined : 2010-04-27
Gender Gender : Female
OS OS : Windows 7 ultimate
Protection Protection : Bitdefender Total Security 2010
Points Points : 29807
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

Re: Is it just me??

Post by Buttons on 21st April 2011, 1:01 am

Forumotion had a server outage. Still a bit slow here and some places seem a bit buggy still.

Buttons
Leader's Leader
Leader's Leader

Posts Posts : 869
Joined Joined : 2010-06-11
Gender Gender : Male
OS OS : 7 Ultimate x64
Points Points : 26326
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

Re: Is it just me??

Post by Doctor Inferno on 21st April 2011, 3:15 am

It's Forumotion, just experienced a white page.



Please be a GeekPolice fan on Facebook!



Have we helped you? Help us! | Doctor by day, ninja by night.

Doctor Inferno
Administrator
Administrator

Posts Posts : 11976
Joined Joined : 2007-12-26
Gender Gender : Male
OS OS : Windows 7 Home Premium and Ultimate X64
Protection Protection : Kaspersky PURE and Malwarebytes' Anti-Malware
Points Points : 104640
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

Re: Is it just me??

Post by houndmom on 21st April 2011, 3:27 am

Thanks, finally seems to be better now Doc.


If we have helped you, Please consider helping us,  make a donation.

Helping fight malware.

houndmom
Leader's Leader
Leader's Leader

Posts Posts : 1053
Joined Joined : 2010-04-27
Gender Gender : Female
OS OS : Windows 7 ultimate
Protection Protection : Bitdefender Total Security 2010
Points Points : 29807
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

Re: Is it just me??

Post by Dr Jay on 10th May 2011, 8:12 am

Actually, I wanted to comment on this...

I noticed GeekPolice is rather slow all the time lately.

It is true other sites are fine, however, this site is lagging severely. Especially when tested with a third party tool. Let me think

Dr Jay
Head Administrator
Head Administrator

Posts Posts : 14310
Joined Joined : 2009-09-06
Gender Gender : Male
OS OS : Windows 10 Home & Pro
Arch. Arch. : x64 (64-bit)
Protection Protection : Bitdefender Total Security
Points Points : 302971
# Likes # Likes : 10

View user profile

Back to top Go down

Re: Is it just me??

Post by Belahzur on 10th May 2011, 1:10 pm

Not sure if it's Forumotion servers again but at home and other places, using Chrome, I'm getting this error.

Error 324 (net::ERR_EMPTY_RESPONSE): The server closed the connection without sending any data.

It could be Chrome, it seems fine in other browsers.


@RealBelahzur - [Prework] - Please PM me if I fail to respond within 24hrs.


Belahzur
Administrator
Administrator

Posts Posts : 34918
Joined Joined : 2008-08-03
Gender Gender : Male
OS OS : 7 Home Premium x64
Points Points : 245111
# Likes # Likes : 1

View user profile

Back to top Go down

Re: Is it just me??

Post by Nazzgull on 11th May 2011, 8:59 am

Did you think about moving to another hosting or something like that ? This problem will grow even more, with a more visitors.. My Firefox stuck for 2 seconds when loading ad (collective-media.net).. bellow the GeekPolice banner ;)



Nazzgull
Top Dog
Top Dog

Posts Posts : 2330
Joined Joined : 2008-08-03
Gender Gender : Male
OS OS : Windows 7 Professional
Points Points : 40495
# Likes # Likes : 1

View user profile

Back to top Go down

Re: Is it just me??

Post by Doctor Inferno on 11th May 2011, 12:04 pm

@Nazzgull wrote:Did you think about moving to another hosting or something like that ? This problem will grow even more, with a more visitors.. My Firefox stuck for 2 seconds when loading ad (collective-media.net).. bellow the GeekPolice banner ;)

Unfortunately, we can't change hosts. The loading issue has been fixed.


Please be a GeekPolice fan on Facebook!



Have we helped you? Help us! | Doctor by day, ninja by night.

Doctor Inferno
Administrator
Administrator

Posts Posts : 11976
Joined Joined : 2007-12-26
Gender Gender : Male
OS OS : Windows 7 Home Premium and Ultimate X64
Protection Protection : Kaspersky PURE and Malwarebytes' Anti-Malware
Points Points : 104640
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

Re: Is it just me??

Post by Buttons on 11th May 2011, 4:05 pm

It's not possible to change hosts. Forumotion is very different as it's a forum service rather then a web hosting provider.

Buttons
Leader's Leader
Leader's Leader

Posts Posts : 869
Joined Joined : 2010-06-11
Gender Gender : Male
OS OS : 7 Ultimate x64
Points Points : 26326
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


Post new topic   Reply to topic
 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum