Site bugs?

Post new topic   Reply to topic

View previous topic View next topic Go down

Site bugs?

Post by Buttons on 20th December 2010, 4:42 pm

I noticed many possible issues with the site yesterday.







The 2nd error picture may not be an issue, but it doesn't allow new visitors to see the site. Now the 3rd is problematic as you can't manipulate text.

Buttons
Leader's Leader
Leader's Leader

Posts Posts : 869
Joined Joined : 2010-06-11
Gender Gender : Male
OS OS : 7 Ultimate x64
Points Points : 26326
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

Re: Site bugs?

Post by Doctor Inferno on 20th December 2010, 4:59 pm

First one fixed.

One the second one, it looks really weird. What browser are you using?

Third one, it seems to be fixed now.


Please be a GeekPolice fan on Facebook!



Have we helped you? Help us! | Doctor by day, ninja by night.

Doctor Inferno
Administrator
Administrator

Posts Posts : 11976
Joined Joined : 2007-12-26
Gender Gender : Male
OS OS : Windows 7 Home Premium and Ultimate X64
Protection Protection : Kaspersky PURE and Malwarebytes' Anti-Malware
Points Points : 104640
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

Re: Site bugs?

Post by Buttons on 20th December 2010, 5:09 pm

IE.Smile

Buttons
Leader's Leader
Leader's Leader

Posts Posts : 869
Joined Joined : 2010-06-11
Gender Gender : Male
OS OS : 7 Ultimate x64
Points Points : 26326
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

Re: Site bugs?

Post by Doctor Inferno on 20th December 2010, 5:19 pm

It's works fine for me in IE8. What version of IE are you using? Does this still happen? Let me think


Please be a GeekPolice fan on Facebook!



Have we helped you? Help us! | Doctor by day, ninja by night.

Doctor Inferno
Administrator
Administrator

Posts Posts : 11976
Joined Joined : 2007-12-26
Gender Gender : Male
OS OS : Windows 7 Home Premium and Ultimate X64
Protection Protection : Kaspersky PURE and Malwarebytes' Anti-Malware
Points Points : 104640
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

Re: Site bugs?

Post by Buttons on 20th December 2010, 5:20 pm

Version 8. Gonna retry installing Java.

Buttons
Leader's Leader
Leader's Leader

Posts Posts : 869
Joined Joined : 2010-06-11
Gender Gender : Male
OS OS : 7 Ultimate x64
Points Points : 26326
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

Re: Site bugs?

Post by Buttons on 20th December 2010, 5:27 pm

Problem still there. Windows is up to date so no problem there. Java isn't ether(thought it could be). Only happens with the full text editor. Quick reply works fine.

Buttons
Leader's Leader
Leader's Leader

Posts Posts : 869
Joined Joined : 2010-06-11
Gender Gender : Male
OS OS : 7 Ultimate x64
Points Points : 26326
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

Re: Site bugs?

Post by Nazzgull on 20th December 2010, 5:42 pm

Try deleting your Cache in IE. It might help you to reload page fine. Why do you choose IE, think Firefox is much better ? Smile

I have 3rd problem in Firefox, but there is no other crashes on webpage.



Nazzgull
Top Dog
Top Dog

Posts Posts : 2330
Joined Joined : 2008-08-03
Gender Gender : Male
OS OS : Windows 7 Professional
Points Points : 40495
# Likes # Likes : 1

View user profile

Back to top Go down

Re: Site bugs?

Post by Doctor Inferno on 20th December 2010, 5:44 pm

I'll check the second one out. Really weird bug there.


Please be a GeekPolice fan on Facebook!



Have we helped you? Help us! | Doctor by day, ninja by night.

Doctor Inferno
Administrator
Administrator

Posts Posts : 11976
Joined Joined : 2007-12-26
Gender Gender : Male
OS OS : Windows 7 Home Premium and Ultimate X64
Protection Protection : Kaspersky PURE and Malwarebytes' Anti-Malware
Points Points : 104640
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

Re: Site bugs?

Post by houndmom on 20th December 2010, 5:48 pm

I have the 3 rd problem in firefox, for 2 days now. I have to manually hide, quote etc.
Happens mostly when I choose preview.
Thanks!!


If we have helped you, Please consider helping us,  make a donation.

Helping fight malware.

houndmom
Leader's Leader
Leader's Leader

Posts Posts : 1053
Joined Joined : 2010-04-27
Gender Gender : Female
OS OS : Windows 7 ultimate
Protection Protection : Bitdefender Total Security 2010
Points Points : 29807
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

Re: Site bugs?

Post by Belahzur on 20th December 2010, 6:22 pm

What browser are you using?

IE.

IE sucks for rendering Javascript. We recommend Chromium based browser. Google Chrome or SRWare Iron.


@RealBelahzur - [Prework] - Please PM me if I fail to respond within 24hrs.


Belahzur
Administrator
Administrator

Posts Posts : 34918
Joined Joined : 2008-08-03
Gender Gender : Male
OS OS : 7 Home Premium x64
Points Points : 245111
# Likes # Likes : 1

View user profile

Back to top Go down

Re: Site bugs?

Post by Buttons on 20th December 2010, 7:09 pm

IE works now. I think when I reset it, it cleared the cache. Smile Tried Firefox and Chrome, but still have the 3rd issue.

Main reason I use IE is for malware collecting. Smile Now back to my log. Smile

Buttons
Leader's Leader
Leader's Leader

Posts Posts : 869
Joined Joined : 2010-06-11
Gender Gender : Male
OS OS : 7 Ultimate x64
Points Points : 26326
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

Re: Site bugs?

Post by Nazzgull on 20th December 2010, 8:15 pm

3rd issue is same to me. I think every one have that problem. not sure.



Nazzgull
Top Dog
Top Dog

Posts Posts : 2330
Joined Joined : 2008-08-03
Gender Gender : Male
OS OS : Windows 7 Professional
Points Points : 40495
# Likes # Likes : 1

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

Post new topic   Reply to topic
 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum