My Anti-Virus

View previous topic View next topic Go down

My Anti-Virus

Post by Jazeon on Thu Nov 11, 2010 3:22 pm

I have been using Panda Cloud Anti-Virus since last year and I've been wondering
Whenever I click my anti-virus it doesn't appear and its icon doesn't even appear anymore on my toolbar.
Is there something wrong with it, Because I haven't scan my computer for the whole past month already due to this problem.

Jazeon
Intermediate
Intermediate

Posts Posts : 147
Joined Joined : 2009-07-11
Gender Gender : Male
OS OS : Window XP
Points Points : 27815
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

Re: My Anti-Virus

Post by Gabethebabe on Wed Nov 17, 2010 11:18 am

Panda Cloud always shows the little Panda icon in the system tray, so if you donīt see it, it is probably not active. Iīd suggest trying to uninstall it and reinstall and (www.cloudantivirus.com) and see if that fixes things.

Gabethebabe
Top Dog
Top Dog

Posts Posts : 1568
Joined Joined : 2010-03-07
Gender Gender : Male
OS OS : Win7
Points Points : 38198
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

Re: My Anti-Virus

Post by Jazeon on Mon Nov 22, 2010 2:03 pm

Thank You.
I have solved my problem and my Panda now is back and active.

Jazeon
Intermediate
Intermediate

Posts Posts : 147
Joined Joined : 2009-07-11
Gender Gender : Male
OS OS : Window XP
Points Points : 27815
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum