Sound doesn't work after start up

View previous topic View next topic Go down

Sound doesn't work after start up

Post by kimmiegirl on Thu Nov 11, 2010 5:55 am

I have a Dell and Windows Vista and after the initial startup of my computer my sound doesn't work, sometimes after I restart it a few times it works, but most of the time that doesn't work.

kimmiegirl
Novice
Novice

Posts Posts : 16
Joined Joined : 2010-05-21
OS OS : Windows Vista
Points Points : 24109
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

Re: Sound doesn't work after start up

Post by Nazzgull on Fri Nov 12, 2010 9:04 pm

Hi,
Please download Microsoft Fix It from this link :
http://go.microsoft.com/?linkid=9740814

Save to your Desktop, Run it and follow steps in the wizard.



Nazzgull
Top Dog
Top Dog

Posts Posts : 2343
Joined Joined : 2008-08-03
Gender Gender : Male
OS OS : Windows 7 Professional
Points Points : 40455
# Likes # Likes : 1

View user profile

Back to top Go down

Re: Sound doesn't work after start up

Post by kimmiegirl on Sun Nov 14, 2010 9:03 pm

I did that and it said that it did not detect any issues common with that problem dealing with the speakers.

kimmiegirl
Novice
Novice

Posts Posts : 16
Joined Joined : 2010-05-21
OS OS : Windows Vista
Points Points : 24109
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

Re: Sound doesn't work after start up

Post by Nazzgull on Thu Nov 18, 2010 12:17 pm

Hi,
check Speaker cables. You should unplug it and plug in some MP3/MP4 player to check if speakers work property.



Nazzgull
Top Dog
Top Dog

Posts Posts : 2343
Joined Joined : 2008-08-03
Gender Gender : Male
OS OS : Windows 7 Professional
Points Points : 40455
# Likes # Likes : 1

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum