Lost Ethernet Controller

View previous topic View next topic Go down

Solved Lost Ethernet Controller

Post by Nativetexan2 on 19th October 2010, 10:10 pm

I'm sorry, I posted this in the wrong forum.....reposted in Internet forum

Thanks

Got back after a long weekend and found no internet connection. Upon reboot I got the "Found New Hardware" balloon. Then a pop up window that says:
The software you are installing for this hardware:
intel(R) Pro/100 VE Network Connection
has not passed Windows Logo testing to verify its compatability with Windows XP.

Then another popup that says:
Can not start this hardware

There was a problem installing this hardware

intel(R) Pro/100 VE Network Connection
This hardware is not configured correctly. (code 1)


Nativetexan2
Novice
Novice

Posts Posts : 48
Joined Joined : 2010-07-04
OS OS : Windows 7 Professional
Protection Protection : AVG 9.0 Professional/Malwarebytes
Points Points : 24077
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

Solved Re: Lost Ethernet Controller

Post by Nativetexan2 on 19th October 2010, 10:18 pm

Sorry, I think I posted this in the wrong forum. Reposted in Internet forum.

Thanks

Nativetexan2
Novice
Novice

Posts Posts : 48
Joined Joined : 2010-07-04
OS OS : Windows 7 Professional
Protection Protection : AVG 9.0 Professional/Malwarebytes
Points Points : 24077
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

Solved Re: Lost Ethernet Controller

Post by Nativetexan2 on 29th October 2010, 3:19 am

the NIC chip on the motherboard is bad.

Nativetexan2
Novice
Novice

Posts Posts : 48
Joined Joined : 2010-07-04
OS OS : Windows 7 Professional
Protection Protection : AVG 9.0 Professional/Malwarebytes
Points Points : 24077
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum