no audio device/ code 10 error HELP!

View previous topic View next topic Go down

no audio device/ code 10 error HELP!

Post by bottleneck on 31st August 2010, 5:47 pm

about a week ago the sound on my laptop stopped working. i got the red x along with the no audio device installed message. i tried downloading a new audio driver, tried updating the driver but whenever i do i get a message that says the driver loaded incorrectly code 10 error wont let it start. i've tried the realtek driver and i get that message, the only time it doesnt happen is when i install the conextant audio driver but that causes my computer to shutdown and more problems. as you can probably tell i know very little about computers. i have an hp pavilion dv2000 and am using vista. any help/advice would be greatly appreciated.

bottleneck
Beginner
Beginner

Posts Posts : 1
Joined Joined : 2010-08-31
OS OS : windows vista
Points Points : 22923
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

Re: no audio device/ code 10 error HELP!

Post by Sir $wat on 5th September 2010, 3:25 pm

Hey,

Try uninstalling the driver and restart. Allow it to pick up the device and install it.

Do you have the drivers CD? If so, install the driver from there.



Sir $wat
Top Dog
Top Dog

Posts Posts : 2078
Joined Joined : 2008-08-16
Gender Gender : Male
OS OS : Windows XP Professional SP3
Protection Protection : Panda Cloud
Points Points : 34201
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

Re: no audio device/ code 10 error HELP!

Post by Nazzgull on 17th September 2010, 6:42 pm

Hi, download last AC'97 from CNet or some other website and install it. It should helps.



Nazzgull
Top Dog
Top Dog

Posts Posts : 2330
Joined Joined : 2008-08-03
Gender Gender : Male
OS OS : Windows 7 Professional
Points Points : 40485
# Likes # Likes : 1

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum