Bug?

Post new topic   Reply to topic

View previous topic View next topic Go down

Bug?

Post by ViKtory on Tue Jul 27, 2010 12:17 pm

I dunno if this is the right place, but this site is behaving strangely. I'm online, yet it shouw the option to login. Normally, it dosen't.



I wonder what's wrong..


*edit*

Now it is REALLY strange.



Does this site do this or is there just some idiotic virus up in my PC?



ViKtory
Senior
Senior

Posts Posts : 278
Joined Joined : 2009-07-30
Gender Gender : Male
OS OS : Windows 7 Ultimate & Windows Vista
Protection Protection : Avast! 2009 Profesional
Points Points : 28274
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

Re: Bug?

Post by Dr Jay on Tue Jul 27, 2010 3:40 pm

I have posted an advisory here: http://www.GeekPolice.net/GeekPolice-bulletin-f28/minor-site-issues-july-27-2010-t22972.htm

Thanks for reporting it anyway.

Dr Jay
Head Administrator
Head Administrator

Posts Posts : 14281
Joined Joined : 2009-09-06
Gender Gender : Male
OS OS : Windows 10 Home & Pro
Arch. Arch. : x64 (64-bit)
Protection Protection : Bitdefender Total Security
Points Points : 302908
# Likes # Likes : 10

View user profile

Back to top Go down

Re: Bug?

Post by Belahzur on Tue Jul 27, 2010 4:56 pm

The popup box for log in has been a long time bug, we keep trying to get Forumotion to fix it, but they have yet to do so.


@RealBelahzur - [Prework] - Please PM me if I fail to respond within 24hrs.


Belahzur
Administrator
Administrator

Posts Posts : 34918
Joined Joined : 2008-08-03
Gender Gender : Male
OS OS : 7 Home Premium x64
Points Points : 245091
# Likes # Likes : 1

View user profile

Back to top Go down

Re: Bug?

Post by Dr Jay on Tue Jul 27, 2010 10:16 pm

I think the popup box happens when the API is not configured correctly. I think Forumotion has little control over it.

Or...it could be the Facebook features requesting password.

Dr Jay
Head Administrator
Head Administrator

Posts Posts : 14281
Joined Joined : 2009-09-06
Gender Gender : Male
OS OS : Windows 10 Home & Pro
Arch. Arch. : x64 (64-bit)
Protection Protection : Bitdefender Total Security
Points Points : 302908
# Likes # Likes : 10

View user profile

Back to top Go down

Re: Bug?

Post by MrMario on Tue Jul 27, 2010 10:34 pm

Quick Connect is on the list to be fixed tomorrow. The login box I still don't have info. But I've seen it more and more from users so it should be on the list aswell. (Will Check)

MrMario
Intermediate
Intermediate

Posts Posts : 182
Joined Joined : 2009-04-14
Gender Gender : Male
OS OS : Windows 7 Home Premium
Protection Protection : Avast and Malwarebytes' Anti-Malware
Points Points : 29186
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

Re: Bug?

Post by Doctor Inferno on Tue Jul 27, 2010 11:12 pm

I'll temporarily display that login box until Forumotion fixes it. So that it won't confuse our members.


Please be a GeekPolice fan on Facebook!



Have we helped you? Help us! | Doctor by day, ninja by night.

Doctor Inferno
Administrator
Administrator

Posts Posts : 11976
Joined Joined : 2007-12-26
Gender Gender : Male
OS OS : Windows 7 Home Premium and Ultimate X64
Protection Protection : Kaspersky PURE and Malwarebytes' Anti-Malware
Points Points : 104620
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

Re: Bug?

Post by ViKtory on Wed Jul 28, 2010 6:49 am

Phew! I thought it was some php page that is imposting GP.. Whoa!



ViKtory
Senior
Senior

Posts Posts : 278
Joined Joined : 2009-07-30
Gender Gender : Male
OS OS : Windows 7 Ultimate & Windows Vista
Protection Protection : Avast! 2009 Profesional
Points Points : 28274
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


Post new topic   Reply to topic
 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum