System(Vista) infected with Alpha Antivirus - Please help

View previous topic View next topic Go down

System(Vista) infected with Alpha Antivirus - Please help

Post by letseewatsup on Sat Apr 17, 2010 5:26 am

Hi I am running vista and now my system is infected with some kind of antivirus malware.

I cannot start any application. i keep getting pop up to buy the software (activate the antivirus software)

FYI, I cannot go to task manager, cannot run IE, firefox or any other application.

I am using this other system to seek help. PLEASE HELP!!!!

waiting for your response, please rescue me!!!1

FYI, when i click yes to the popups it takes me to -removed-
thanks
Nick

letseewatsup
Beginner
Beginner

Status :
Online
Offline

Posts : 3
Joined : 2010-04-17
OS : Window Vista

View user profile

Back to top Go down

Re: System(Vista) infected with Alpha Antivirus - Please help

Post by Belahzur on Sat Apr 17, 2010 12:35 pm

Download [You must be registered and logged in to see this link.] by OldTimer to your Desktop.

  • Close all windows and double click OTL.exe
  • Click Run Scan and let the program run uninterrupted
  • It will produce two logs for you, one will pop up - OTL.txt, the other will be saved on your Desktop - Extras.txt. Post both logs in this thread.
  • You may need to use two posts to get it all.


[You must be registered and logged in to see this link.] - [You must be registered and logged in to see this link.] - Please PM me if I fail to respond within 24hrs.


Belahzur
Administrator
Administrator

Status :
Online
Offline

Posts : 34916
Joined : 2008-08-03
Gender : Male
OS : XP SP3 Media Centre

View user profile

Back to top Go down

Re: System(Vista) infected with Alpha Antivirus - Please help

Post by letseewatsup on Sat Apr 17, 2010 4:39 pm

thanks I was able to get rid of the virus...i restarted the system and got to taskmanager at the restart and killed the process that was causing this. THen used malwarebytes software to run the scan get rid of the virus.

But now the issue is that my internet does not work in Chrome and IE. THough i can still use Firefox. Just wondering what could have happened.

May be i need to reinstall these browsers?

Thanks,
Nick

letseewatsup
Beginner
Beginner

Status :
Online
Offline

Posts : 3
Joined : 2010-04-17
OS : Window Vista

View user profile

Back to top Go down

Re: System(Vista) infected with Alpha Antivirus - Please help

Post by Belahzur on Sat Apr 17, 2010 7:16 pm

Hard to tell, use Firefox if you can.


[You must be registered and logged in to see this link.] - [You must be registered and logged in to see this link.] - Please PM me if I fail to respond within 24hrs.


Belahzur
Administrator
Administrator

Status :
Online
Offline

Posts : 34916
Joined : 2008-08-03
Gender : Male
OS : XP SP3 Media Centre

View user profile

Back to top Go down

Re: System(Vista) infected with Alpha Antivirus - Please help

Post by letseewatsup on Sun Apr 18, 2010 4:25 am

Thanks though!

letseewatsup
Beginner
Beginner

Status :
Online
Offline

Posts : 3
Joined : 2010-04-17
OS : Window Vista

View user profile

Back to top Go down

Re: System(Vista) infected with Alpha Antivirus - Please help

Post by Belahzur on Sun Apr 18, 2010 4:45 pm

Can you get the OTL log posted please?


[You must be registered and logged in to see this link.] - [You must be registered and logged in to see this link.] - Please PM me if I fail to respond within 24hrs.


Belahzur
Administrator
Administrator

Status :
Online
Offline

Posts : 34916
Joined : 2008-08-03
Gender : Male
OS : XP SP3 Media Centre

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum