Internet Explorer

View previous topic View next topic Go down

Internet Explorer

Post by Quadman65 on 16th March 2010, 4:18 pm

I have a problem with Internet Explorer on my desktp Windows xp ..I can see that my internet connection is good from the icon on the task bar also i can get online in safe mode ..But in normal startup ''Page can not be displayed'' ..

I Restored advanced settings and reset ie also uninstalled ie and reinstalled ie also turned off firewall and popup blockers ..

Any ideas

Quadman65
Novice
Novice

Posts Posts : 8
Joined Joined : 2010-03-16
Gender Gender : Male
OS OS : windows xp
Points Points : 24639
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

Re: Internet Explorer

Post by makxp77 on 16th March 2010, 4:21 pm

What antivirus are you running and are you behind a router, are you wireless?


MiKeY

MCITP \ MCSE \ CompTia A+ \ Server+ \ Security+

makxp77
Senior
Senior

Posts Posts : 216
Joined Joined : 2009-08-06
Gender Gender : Male
OS OS : Windows 7 X64
Protection Protection : Avira Premium
Points Points : 29074
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

Re: Internet Explorer

Post by Quadman65 on 16th March 2010, 4:34 pm

Hardwired to a router with charter ..it was norton anti virus ..
I can get online and use ie in safemode ..so i am assuming there is connection

Quadman65
Novice
Novice

Posts Posts : 8
Joined Joined : 2010-03-16
Gender Gender : Male
OS OS : windows xp
Points Points : 24639
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

Re: Internet Explorer

Post by makxp77 on 16th March 2010, 4:43 pm

Was norton? Try uninstalling Norton if you already havnt, there is a driver or file blocking you from getting online, when you start in Safemode Winodws only loads the basic oem files, so some program changed your files.

Have you ran a full virus scan? If not, boot into safemode and goto www.avira.com , download to your desktop then reboot into regular windows and install /register then update the avira antivirus!

If that works then 100% then we know you have connection and I.E. is to blame ("Then of course run a full virus scan")


MiKeY

MCITP \ MCSE \ CompTia A+ \ Server+ \ Security+

makxp77
Senior
Senior

Posts Posts : 216
Joined Joined : 2009-08-06
Gender Gender : Male
OS OS : Windows 7 X64
Protection Protection : Avira Premium
Points Points : 29074
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

Re: Internet Explorer

Post by Quadman65 on 16th March 2010, 4:54 pm

I will check it out thanks

Quadman65
Novice
Novice

Posts Posts : 8
Joined Joined : 2010-03-16
Gender Gender : Male
OS OS : windows xp
Points Points : 24639
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

Re: Internet Explorer

Post by Quadman65 on 16th March 2010, 6:23 pm

I did not download www.avira.com but i did download another software and restarted in normal mode so i have connection ..But still ''Page Can not be displayed''I ran Malewarebytes and winsockxpfix ..nothing

And norton is uninstalled

Quadman65
Novice
Novice

Posts Posts : 8
Joined Joined : 2010-03-16
Gender Gender : Male
OS OS : windows xp
Points Points : 24639
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum