Linksys USB Adapter with signal, but no connection

View previous topic View next topic Go down

Linksys USB Adapter with signal, but no connection

Post by runner7* on Mon Mar 15, 2010 12:08 am

I have a new wifi set up that works, and I purchased a Linksys USB Nework Adapter. I successfully connected it, and it shows that I have a strong signal, but it won't allow me to get on the internet via internet explorer. I am not very savvy, but if you could give me directions, I am hoping I could fix it. Thanks in advance.

runner7*
Beginner
Beginner

Posts Posts : 2
Joined Joined : 2010-03-15
OS OS : XP
Points Points : 24573
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

Re: Linksys USB Adapter with signal, but no connection

Post by makxp77 on Tue Mar 16, 2010 4:46 pm

Which version of Windows are you using? Do youh ave DSL, Cable or Dialup?


MiKeY

MCITP \ MCSE \ CompTia A+ \ Server+ \ Security+

makxp77
Senior
Senior

Posts Posts : 216
Joined Joined : 2009-08-06
Gender Gender : Male
OS OS : Windows 7 X64
Protection Protection : Avira Premium
Points Points : 29044
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

Re: Linksys USB Adapter with signal, but no connection

Post by runner7* on Tue Mar 16, 2010 7:06 pm

I have Windows XP and I have wireless using a MiFi connection from Verizon. (Would that be the same as DSL?) Two laptops in the house work fine with the wireless. Thanks!

runner7*
Beginner
Beginner

Posts Posts : 2
Joined Joined : 2010-03-15
OS OS : XP
Points Points : 24573
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum