A important question!!!

View previous topic View next topic Go down

A important question!!!

Post by Rionaxa on Sun Feb 21, 2010 1:19 am

So I was following the steps on how to get rid of Antivirus Live when I got to the step about LAN I unchecked the box but it won't let me apply! the first time I tried this I just clicked ok, did a scan, and restarted! but the thing is....is that Malaware found NO infection but after it restarted Antivirus Live was STILL there! HELP PLEASE

Rionaxa
Beginner
Beginner

Status :
Online
Offline

Posts : 2
Joined : 2010-02-21
OS : Windows 2000 XP

View user profile

Back to top Go down

Re: A important question!!!

Post by Belahzur on Sun Feb 21, 2010 1:48 am

Download [You must be registered and logged in to see this link.] by OldTimer to your Desktop.

  • Close all windows and double click OTL.exe
  • Click Run Scan and let the program run uninterrupted
  • It will produce two logs for you, one will pop up - OTL.txt, the other will be saved on your Desktop - Extras.txt. Post both logs in this thread.
  • You may need to use two posts to get it all.


[You must be registered and logged in to see this link.] - [You must be registered and logged in to see this link.] - Please PM me if I fail to respond within 24hrs.


Belahzur
Administrator
Administrator

Status :
Online
Offline

Posts : 34916
Joined : 2008-08-03
Gender : Male
OS : XP SP3 Media Centre

View user profile

Back to top Go down

Re: A important question!!!

Post by Rionaxa on Sun Feb 21, 2010 3:35 am

SMOLY HOKES THANK YOU SO MUCH FOR THE HELP!!!! my computer is running fine now =D THANK YOU THANK YOU!!

Rionaxa
Beginner
Beginner

Status :
Online
Offline

Posts : 2
Joined : 2010-02-21
OS : Windows 2000 XP

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum