Network Adapters missing apprently!!!!

View previous topic View next topic Go down

Network Adapters missing apprently!!!!

Post by wayne0881 on Thu Jan 14, 2010 3:44 pm

Hi All,

My PC for some reason isnt connecting to the internet. It says it is connected in the network connections via 1394 connection but it wont load up any web pages. ive tried all the basics like turning the pc on and off same with the router, reseting the router, using different ethernet cables but nothing. so i thought i would put the o2 instalation disc in to see if that would work, and when it did its initial start-up checks it said that there was no Network Adapters??? i can connect via wireless on my ipod touch and using my partners laptop connects fine and i have a pay as you go o2 usb which connects via a celllar profile again works fine.

I have a MSI K8N Neo2 motherboard which is a 939 socket i'm wondering if its a driver prob? please help!!!!

wayne0881
Beginner
Beginner

Status :
Online
Offline

Posts : 2
Joined : 2010-01-14
OS : windows xp

View user profile

Back to top Go down

Re: Network Adapters missing apprently!!!!

Post by wayne0881 on Thu Jan 14, 2010 8:13 pm

gonna just get a network adapter and fit that in, hopefully pc should recognise it and install ok

wayne0881
Beginner
Beginner

Status :
Online
Offline

Posts : 2
Joined : 2010-01-14
OS : windows xp

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum