Antivirus System pro has a hold on me....

View previous topic View next topic Go down

Antivirus System pro has a hold on me....

Post by maestro1313 on 25th November 2009, 2:55 pm

On an XP system, I've downloaded Malwarebytes...

It wouldn't even let me get to the task manager to kill applications.
I found a file at bleepingcomputer.com called rkill.com which I run a few times and it removes things from the task manager so I can continue on. It takes 3 or 4 times.

Then, I run Malwarebytes Anti Malware and it finds 1 file. (Doesn't seem to matter if I do quick or full scan)

Anyway, then everything seems to run Ok... BUT... then I reboot and it seems to start all over again.

Not sure if I've just got files in there... or if we're dealing with registry settings now, but could sure use some help.

Please post any thoughts you have.
Thanks
Mark

maestro1313
Beginner
Beginner

Posts Posts : 2
Joined Joined : 2009-11-25
OS OS : XP
Points Points : 25708
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

Re: Antivirus System pro has a hold on me....

Post by maestro1313 on 25th November 2009, 3:44 pm

I will run the hijack log this afternoon... and post soon afterward...

maestro1313
Beginner
Beginner

Posts Posts : 2
Joined Joined : 2009-11-25
OS OS : XP
Points Points : 25708
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

Re: Antivirus System pro has a hold on me....

Post by Belahzur on 25th November 2009, 7:30 pm

Okay, standing by.


[You must be registered and logged in to see this link.] - [You must be registered and logged in to see this link.] - Please PM me if I fail to respond within 24hrs.


Belahzur
Administrator
Administrator

Posts Posts : 34916
Joined Joined : 2008-08-03
Gender Gender : Male
OS OS : XP SP3 Media Centre
Points Points : 245079
# Likes # Likes : 1

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum