Page load

View previous topic View next topic Go down

Page load

Post by KrazieKleo on 30th September 2009, 5:28 am

Whenever I click an external link from a forum the videos do open up and begin buffering (or w/e its called lol :$) but lately I've had to wait like 5-10 minutes for just one to work properly and even some youtube videos take some time to load properly...

I'm sorry if there has been a thread for it already but I'm just so fed up and didn't even bother searching. I do apologize in advance!

Thanks!!

KrazieKleo
Novice
Novice

Posts Posts : 13
Joined Joined : 2009-07-25
OS OS : XP
Points Points : 26979
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

Re: Page load

Post by Doctor Inferno on 30th September 2009, 9:44 am

Hello,

It might be a problem with Youtube recently because I have been having the same problem yesterday. Please try clearing your browser's cache and try again or try in another browser.


Please be a GeekPolice fan on Facebook!



Have we helped you? Help us! | Doctor by day, ninja by night.

Doctor Inferno
Administrator
Administrator

Posts Posts : 11976
Joined Joined : 2007-12-26
Gender Gender : Male
OS OS : Windows 7 Home Premium and Ultimate X64
Protection Protection : Kaspersky PURE and Malwarebytes' Anti-Malware
Points Points : 104650
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum