The Tab says i am on the site, but the screen is blank.

View previous topic View next topic Go down

The Tab says i am on the site, but the screen is blank.

Post by unowhoitiz on 15th September 2009, 12:33 am

Hi, i go onto a website click on one of their links. when it switches to the next page, i'll see the picture for a couple of seconds, then the screen goes blank.

e.g. i go onto espn/ nba, then click the rumors section. It will show the page for a few seconds then go blank.

unowhoitiz
Novice
Novice

Posts Posts : 13
Joined Joined : 2009-06-20
OS OS : xp
Points Points : 27336
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

Re: The Tab says i am on the site, but the screen is blank.

Post by Doctor Inferno on 15th September 2009, 1:57 pm

Hello,

What browser are you using?


Please be a GeekPolice fan on Facebook!



Have we helped you? Help us! | Doctor by day, ninja by night.

Doctor Inferno
Administrator
Administrator

Posts Posts : 11976
Joined Joined : 2007-12-26
Gender Gender : Male
OS OS : Windows 7 Home Premium and Ultimate X64
Protection Protection : Kaspersky PURE and Malwarebytes' Anti-Malware
Points Points : 104640
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

Re: The Tab says i am on the site, but the screen is blank.

Post by unowhoitiz on 15th September 2009, 9:24 pm

i use the Google browser, with Firefox.

unowhoitiz
Novice
Novice

Posts Posts : 13
Joined Joined : 2009-06-20
OS OS : xp
Points Points : 27336
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

Re: The Tab says i am on the site, but the screen is blank.

Post by Safan on 15th September 2009, 9:30 pm

What version of Google Chrome are you using?
What version of Firefox are you using?
Does this happen to both browser?
Is there a specific time you notice this happening? i.e. after 10 minutes of having the browser(s) opened, the second page of every website etc.

Safan
Master
Master

Posts Posts : 3290
Joined Joined : 2008-03-03
Gender Gender : Male
OS OS : Windows 7 x64
Protection Protection : McAfee Security Center
Points Points : 40903
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

Re: The Tab says i am on the site, but the screen is blank.

Post by unowhoitiz on 19th September 2009, 5:17 pm

I use google chrome3.0, and firefox 3.5.3.

It doesn't happen on every website, and seems to happen to pages that are linked to the main page. Rarely happens to the main page.

unowhoitiz
Novice
Novice

Posts Posts : 13
Joined Joined : 2009-06-20
OS OS : xp
Points Points : 27336
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

Re: The Tab says i am on the site, but the screen is blank.

Post by Doctor Inferno on 23rd September 2009, 10:14 am

Hello,

Does this happen to a specific website? Or to almost all that you visit, websites showing white pages are quite common when they experience errors or server overloads.


Please be a GeekPolice fan on Facebook!



Have we helped you? Help us! | Doctor by day, ninja by night.

Doctor Inferno
Administrator
Administrator

Posts Posts : 11976
Joined Joined : 2007-12-26
Gender Gender : Male
OS OS : Windows 7 Home Premium and Ultimate X64
Protection Protection : Kaspersky PURE and Malwarebytes' Anti-Malware
Points Points : 104640
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

Re: The Tab says i am on the site, but the screen is blank.

Post by unowhoitiz on 23rd September 2009, 5:38 pm

It happens to a lot of the sites but not all of them. About 60%, give or take.

unowhoitiz
Novice
Novice

Posts Posts : 13
Joined Joined : 2009-06-20
OS OS : xp
Points Points : 27336
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

Re: The Tab says i am on the site, but the screen is blank.

Post by Doctor Inferno on 24th September 2009, 2:13 pm

Hello,

It might be malware related or a certain security software interfering with your connections. Could you get checked in the malware removal forum? If your computer is clean, report back here.


Please be a GeekPolice fan on Facebook!



Have we helped you? Help us! | Doctor by day, ninja by night.

Doctor Inferno
Administrator
Administrator

Posts Posts : 11976
Joined Joined : 2007-12-26
Gender Gender : Male
OS OS : Windows 7 Home Premium and Ultimate X64
Protection Protection : Kaspersky PURE and Malwarebytes' Anti-Malware
Points Points : 104640
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

Re: The Tab says i am on the site, but the screen is blank.

Post by unowhoitiz on 25th September 2009, 12:52 am

I removed Malware bytes, and it still keeps happening.

unowhoitiz
Novice
Novice

Posts Posts : 13
Joined Joined : 2009-06-20
OS OS : xp
Points Points : 27336
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

Re: The Tab says i am on the site, but the screen is blank.

Post by Doctor Inferno on 25th September 2009, 1:06 am

Ok, but please get your computer checked in the malware removal forum:

Read this: http://www.geekpolice.net/-t3821.htm


Please be a GeekPolice fan on Facebook!



Have we helped you? Help us! | Doctor by day, ninja by night.

Doctor Inferno
Administrator
Administrator

Posts Posts : 11976
Joined Joined : 2007-12-26
Gender Gender : Male
OS OS : Windows 7 Home Premium and Ultimate X64
Protection Protection : Kaspersky PURE and Malwarebytes' Anti-Malware
Points Points : 104640
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum