Cannot run any .exe-Recently infected with system Security 09

View previous topic View next topic Go down

Cannot run any .exe-Recently infected with system Security 09

Post by csamson on 15th July 2009, 4:51 am

I am running Windows XP home edition.
I had System Security 09. Downloaded and ran Malwarebytes and Avira in safe mode. Deleted/quarantined all problems, and now I cannot run any .exe files. I'm pretty sure even if I could get the hijack program on my computer I could not run it. I was getting an error about a system 32 dll...but cannot get that error now. Whenever I try to run an .exe a window pops up that asks me what program I want to use to open it with. This happens in regular mode and safe mode, both on administrator, and my other user profile.
Did I accidentally remove a necessary dll file?

Please help!
Thank you

csamson
Beginner
Beginner

Posts Posts : 1
Joined Joined : 2009-07-15
OS OS : XP Media Center Edition
Points Points : 27053
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

Re: Cannot run any .exe-Recently infected with system Security 09

Post by Belahzur on 15th July 2009, 2:46 pm

Hello.
Please download Hijack This from here:
[You must be registered and logged in to see this link.]

See if you can run that.


[You must be registered and logged in to see this link.] - [You must be registered and logged in to see this link.] - Please PM me if I fail to respond within 24hrs.


Belahzur
Administrator
Administrator

Posts Posts : 34918
Joined Joined : 2008-08-03
Gender Gender : Male
OS OS : 7 Home Premium x64
Points Points : 245111
# Likes # Likes : 1

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum