Ok I need some help

View previous topic View next topic Go down

Solved Ok I need some help

Post by Seldom Fail on Mon 29 Jun 2009, 5:52 am

Alright so I bought a A Open computer from a garage sale for $10...

It's from the early 90's but it's been upgraded to WinXP. For some reason the computer won't send a signal to the monitor.

We plugged it in in the only place it will go (a connection to the Graphics Card)

It has a Pentium 2 processor (I know... ancient right?)

Any ideas on how to get it the image to show up on my Dell monitor?

Seldom Fail

Rookie Surfer
Rookie Surfer

Posts : 149
Joined : 2009-02-17
Operating System : Windows 7

View user profile http://twitter.com/jaronmyers

Back to top Go down

Solved Re: Ok I need some help

Post by Doctor Inferno on Tue 30 Jun 2009, 12:52 am

lol... That's so old, the VGA connection might not even be compatible with the monitor's resolution.

You can try to find drivers for the video card on the internet, but I am 100% certain you won't be able to find it.

Why would you want a pentium 2 computer anyway? I bet surfing modern websites today would also be a problem with all the lag.

Please be a GeekPolice fan on Facebook!

Have we helped you? Help us! | Doctor by day, ninja by night.

Doctor Inferno
The GeekPolice

The GeekPolice

Posts : 12017
Joined : 2007-12-27
Operating System : Windows 7 Home Premium and Ultimate X64

View user profile http://twitter.com/GeekPolice

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum