Can't Post An Image

View previous topic View next topic Go down

Can't Post An Image

Post by Lead Therapy on Fri Jun 19, 2009 12:42 pm

Hi ... and sorry if I'm in the wrong forum!! I have been trying to post an image but can't copy the address URL. I right click on the image, then Properties. I highlight the address URL but then can't copy the URL. I am using Internet Explorer. Once I highlight the URL address, I basically can't do anything else. What am I doing wrong? It would be very tedious to have to copy the address URL by hand and then type it, rather than paste it into the post. Thank you to anyone who can help solve this problem.

Lead Therapy
Beginner
Beginner

Posts Posts : 2
Joined Joined : 2009-06-19
OS OS : Vista Home Premium
Points Points : 27264
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

Re: Can't Post An Image

Post by Doctor Inferno on Fri Jun 19, 2009 3:04 pm

Hello,

Try this; Right click the image >> Copy Shortcut >> and place the image between the image tags


Please be a GeekPolice fan on Facebook!



Have we helped you? Help us! | Doctor by day, ninja by night.

Doctor Inferno
Administrator
Administrator

Posts Posts : 12017
Joined Joined : 2007-12-26
Gender Gender : Male
OS OS : Windows 7 Home Premium and Ultimate X64
Protection Protection : Kaspersky PURE and Malwarebytes' Anti-Malware
Points Points : 104594
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

Re: Can't Post An Image

Post by Lead Therapy on Sat Jun 20, 2009 4:48 am

Thanks Doc. Unfortunately that didn't work because "copy shortcut" is not highlighted when I right click. Also Control C doesn't hack it either.

Lead Therapy
Beginner
Beginner

Posts Posts : 2
Joined Joined : 2009-06-19
OS OS : Vista Home Premium
Points Points : 27264
# Likes # Likes : 0

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum